woensdag 14 maart 2012

Liebster BlogIk ben Elly Blijenbergh erg dankbaar omdat ze mij een 'Liebster Blog' heeft gegeven. Zij heeft de 'Liebster Blog' gekregen voor haar blog www.365mutsen.blogspot.com Door een uit de hand gelopen weddenschap maakt ze elke dag een muts! Ook kun je werk van haar vinden en kopen op www.ikmaakblij.nl
We ontmoetten elkaar via internet en net op tijd via haar zoon waarvan ik zijn docente ben, om de 'Liebster Blog' uit te delen en te ontvangen.
Hieronder de regels:


Het eerste blog is van Annette van Herk-Vemer www.letterpostinspiration.blogspot.com, een vriendin van mij. Zij ontwerpt leuke kaarten in haar typerende stijl, voor elke gelegenheid. Via haar sitewww.letterpost.nlkun je kaarten versturen.

Het tweede blog is van Bianca Terpstra, mijn buurvrouw. Omdat zij net als ik ook met duurzaamheid bezig is, maar dan met het opknappen en beschilderen met prints van brocante meubels die ze vaak van straat oppikt.
www.deoudekans.blogspot.com


4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen maak je zeg! Ik kom hier via Elly (van de mutsen), erg leuk om alles te lezen en te bekijken.
  Toen mijn puberzoon (nu 14) een jaar of 4 was, heb ik eens een capuchon van een sweater van mijn man geknipt en daar een muts van gemaakt voor hem. Hij kan namelijk niet tegen kriebelige dingen op zijn hoofd en het katoen van de swaeter werkte prima. Ik heb er toen twee halve sjaals aan gezet, ook van katoen (van die Bretonse) eigenlijk net als jouw DDachon. Zoon was namelijk om de haverklap zijn sjaal kwijt op school en dat gebeurde niet meer toen hij 2 in 1 had! Erg leuk dat jij de DDachon maakt, voor mij sweet memories!
  Ik maak ook vanalles van hergebruikt materiaal en ik blijf je blog volgen hoor!
  Groetjes,
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Sonja! Jij maakt ook leuke dingen en hebt leuke ideeën! Door Elly krijg ik veel kijkers op mijn blog! Ik moet ook maar eens een web-site opzetten zoals jij en Elly dat hebben. Dan staan mijn spullen overzichtelijk bij elkaar voor verkoop. Heb je jouw site zelf gemaakt?
  Creëer ze!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi DD,
   Mijn webwinkel is een standaard webwinkel van Joomla die we (mijn man Anton en ik) hebben aangepast. Het is pas in het begingstadium, het ontbreekt me aan tijd er echt iets hips van te maken. Ik zit dan liever achter de naaimachine :-)) Ik vind alles op de foto zetten en daarna in de webwinkel al een hele prestatie!
   Groetjes,
   Sonja

   Verwijderen