woensdag 23 mei 2012

Dutch Fashion Day en Canal Catwalk

Op 21 mei exposeerde ik met 4 outfits tijdens de Dutch Fashion Day. Zie persbericht hieronder.


Het ontvangst van de gasten was in het Pulitzer Hotel aan de Prinsengracht te Amsterdam. Sepehr Maghsoudi toonde zijn collectie tijdens de eerste Canal Catwalk, op een rondvaartboot in de Amsterdamse grachten.
Van links naar rechts: Jill Kleinjan, Shireen de Boer, Melissa Baas, Sepher Maghsoudi, Lilly Naarden, Hayet Attazi, ?, Jorien van der Harst.Architect Cees Dam verrichtte de officiële opening, zit naast mij rechts.
Bibi Breijman van Oh Oh Gerso (in fluoriserend oranje) heeft een award in ontvangst mogen nemen voor kleinste model uit handen van model / presentatrice Nadia Palesa Poeschmann.


Model Hajet Attazi in een jurk bekleed met glas. Haarkunst door Coby van Tol.


Film, impressie van Canal Catwalk.


Couturier Sheila de Vries is bekroond tot Dutch Designer of the Year 2012.


Alle award winnaressen kregen sieraden van Otazu.
Als eerst: Nadia Palesa Poeschmann, modemeisje Maria Tailor, Wendy-Kristy Hoogerbrugge Catwalk Model Award en tweede vrouw van rechts, Femke Weijenburg.


Jamila in mijn 'Cape colbert', ik in 'Colbert Russia', Juliette in een afgeknipte leren rok waaruit broderie kant figuren zijn uitgesneden, en Jacqueline in 'DDachoncape Roodkapje'.


Als alternatief voor een business card heb ik doosjes gevouwen met hierin de letter D in strijkkralen met hierop mijn blog-adres en die van fotografe Ineke Krijt. De QR-code verwijst naar Letterpost


En nog een persbericht.


4 opmerkingen:

 1. Dat moet een geweldige dag zijn geweest.. ziet er stoer uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk allemaal, en inspirerend! fijn voor je dat je daar mocht exposeren, dat brengt toch leuke publiciteit! En hopelijk ook inspiratie voor andere mensen zodat er nog meer hergebruikt gaat worden in modeland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel, mevrouw Pardoes met je leuke naam! Jouw postzak-tas is erg leuk met die plooitjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk bericht! Was een super leuke dag.

  Gr Shireen de Boer

  BeantwoordenVerwijderen