zaterdag 16 november 2013

Pastoe - Toonkamer - Center for Interior Design

Meubelfabriek Pastoe in Utrecht heeft een nieuwe garderobe stijlkamer ingericht en mijn DDachons maken deel uit van de styling! Al 100 jaar worden hier tijdloze moderne meubels gemaakt en wat een eer dat 'ik hier mag hangen' ;) 


Uit de website van PastoeEenvoud, tijdloosheid, kwaliteit en ambacht zijn al ruim honderd jaar kernbegrippen van Pastoe. Wij maken sinds onze oprichting in 1913 vooruitstrevende eigentijdse meubels met aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit. Of het nu gaat om kastprogramma's, zitelementen of tafels.

Uit de website van ToonkamerIn Toonkamer presenteren ruim 20 toonaangevende Nederlandse en internationale interieurmerken hun nieuwste collecties. Op ruim 2.000 m2 toont Toonkamer eigentijds interieurdesign in de breedste zin van het woord. Toonkamer is een beleving, een bron van inspiratie. U kunt in een bijzondere ambiance kijken, kiezen, zitten, combineren en geïnformeerd worden. U kunt indien gewenst bij ons kopen of doorverwezen worden naar de dichtstbijzijnde interieurwinkel bij u in de buurt. 
Toonkamer biedt, naast toonaangevend interieurdesign een podium aan evenementen, exposities, presentaties en lezingen op het gebied van design, kunst en cultuur. Diverse vooraanstaande woonbladen weten Toonkamer te vinden om het contact met hun lezerspubliek aan te gaan. Op deze website en ook op facebook (www.facebook.com/toonkamer) leest u het laatste nieuws hierover.

- col - hoodie - capuchon - sjaal - das - tote tas - uniek - handgemaakt - hergebruik - 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten